Abiznis

Pokrenuta web prodavnica za prodaju opreme za auta, motora, skutera, sanki…

prokom1ok
U
Crnoj Gori pokrenuta je odnedavno web prodavnica u kojoj se može kupiti oprema za automobile, motore i četvorotoškaše, krovne kofere, kao i motorne sanke, skutere, i sl. Svi ti proizvodi i oprema se mogu kupiti na webshopu shop.prokom.me.

 Pokrenuta web prodavnica za prodaju opreme za auta, motora, skutera, sanki…
Portal AnalitikaIzvor

- Internet trgovina je doživjela pravu ekspanziju u poslednjoj deceniji. Na hiljade web prodavnica se otvara svakog dana širom svijeta. Taj trend nije zaobišao ni Crnu Goru, ali je evidentno da još uvijek kaskamo za društvima koja imaju razvijeniju naviku za online trgovinom. Od nedavno u Crnoj Gori postoji web prodavnica na kojoj možete kupiti opremu za automobile, motore i četvorotočkaše, krovne kofere i nosače, auto sjedišta za djecu... I ne samo to. U ovoj prodavnici iz svoje fotelje možete kupiti motorne sanke, skuter za vodu, sportski motor, pa čak i automobil! Sve ovo možete kupiti na webshopu shop.prokom.me, saopšteno je Portalu Analitika iz  web shopa.

Prokom uspješno posluje već duzi niz godina, i za to vrijeme je postao prepoznatljiv distributer brendova kao što su Suzuki, BRP, Recaro, Thule, Zodiac i EZ Dock.

- Sve proizvode koji se nalaze u njihovoj ponudi sada se mogu kupiti i na webshopu. Prednosti online trgovine su brojne, a osnovna je ušteda vremena, koje postaje sve dragocjenije. Kupovina se vrši preko provjerenog i sigurnog platnog sistema, koji podržava sve vrste poznatijih platnih kartica (Visa, Mastercard, American Expres) kažu iz webshopa.

Kako kažu, trgovina je krajnje jednostavna.

- Sve što vam preostaje jeste da u nekoliko klikova kupite ono što vam je potrebno, i sačekate da vam kurirska služba obavi isporuku na kućnu adresu. Prokom je obezbijedio i vrijednu nagradu za stotog kupca na webshopu, kažu iz web shopa

Web shop je kreiran na lokmark (link) cloud platformi, koja omogućava da svako kreira svoj webshop u nekoliko jednostavnih koraka.

prokom2ok

 

Portal Analitika