Fudbal

Brnoviću produžen mandat na još dvije godine

BrnovicBranko
I
zvršni odbor (IO) Fudbalskog saveza Crne Gore (FSCG) prihvatio je izvještaje o radu reprezentativnih selekcija i produžio mandate selektorima seniorske, omladinske, kadetske, futsal i ženskih selekcija.

Brnoviću produžen mandat na još dvije godine
Portal AnalitikaIzvor

Selektoru seniorske reprezentacije Branku Brnoviću mandat je produžen na još dvije godine, a ostalim selektorima Aleksandru Miljenoviću, Borisu Ljutici, Zoranu Mijoviću i Svetu Ljesaru na godinu, javlja agencija MINA.
Odbor je, u cilju podizanja kvaliteta procesa selektiranja igrača za najmlađe nacionalne selekcije, formirao pionirsku (U-15) reprezentaciju.
Na mjesto njenog selektora postavljen je Boris Miličković, dosadašnji asistent selektora kadetske reprezentacije.
IO prihvatio je izvještaje komisija o jesenjom dijelu sezone u takmičenjima FSCG i usvojio kalendar takmičenja za proljećni dio sezone 2013/14. 
Usvojen je Pravilnik o radu stalnih komisija IO FSCG i Kodeks ponašanja članova fudbalskih organizacija.
Prihvaćeni su izvještaj o radu i finansijskom poslovanju Škole za trenere FSCG, izvještaj o radu GrassRoots kancelarije FSCG, radu Školskog saveza FSCG i radu administracije FSCG.
IO je odobrio finansijsku pomoć Milici Vulić, igračici ŽFK Ekonomist i ženskih reprezentativnih selekcija Crne Gore, za liječenja.

Portal Analitika