Društvo

Pavićević: Vjerujem da će nadležni brzo pronaći napadače

2412pavicevic
V
eć drugi napad na načelnika barskog centra bezbjednosti osudili su prvi čovjek policije Slavko Stojanović kao i ministar unutrašnjih poslova Raško Konjević. Oni su ocijenili da je to napad na državu te da je onaj koji misli da se tako može obračunavati sa nadležnima, u ozbiljnoj zabludi. Osude stižu i iz Bara. Predsjednik te opštine Žarko Pavićević kazao je za Radio Antena M da ga je vijest o napadu zabrinula.

Pavićević: Vjerujem da će nadležni brzo pronaći napadače
Portal AnalitikaIzvor


"Vjerujem da će nadležni organi pronaći izvršioce ovog vandalskog čina i privesti ih pravdi. Nadam se da se ovakvi događaji više neće dešavati."



Pavićević vjeruje da će nadležni brzo pronaći počinioce, te tvrdi da je Bar bezbjedan grad:



"Bez obzira na neke događaje koji su se desili u Baru i koji su uznemirili javnost mislim da je bezbjedosna siuacija u Baru dobra i da će uz pomoć nadležnih biti još bolja."



Napad najoštrije osuđuju i iz Skupštine. Član Odbora za bezbjednost i odbranu

Obrad Stanišić

je kazao da je to samo znak da su kriminalne grupe itekako udružene i da se sa tim kriminalnim grupama mora ozbiljno obračunati.



Član Savjeta za građansku kontrolu rada policije

Jovan Poleksić

kaže:



"Indicije su da iza toga stoji neka organizovana grupa, to nije uradio neko iz hira. Želim da vjerujem da će policija tim prije što se radi o visokom službeniku Uprave policije pružiti maksimum i njemu na neki način dati podršku, staviti mu do znanja da može bezbjedno da radi svoj posao", kaže Poleksić.



Poleksić je kazao da vjeruje da će policija uspjeti da obavi zadatak:



"Ukoliko do toga ne dođe to je veoma negativan pokazatelj. To onemogućava ljude koji rade na visokim pozicijama u policiji da rade posao kako treba."



Podsjetimo i da je potpredsjednik Vlade

Duško Marković

poručio da napadi na pripadnike policije zabrinjavaju te da nadležni organi moraju dati hitan odgovor na to.

 

foto: www.seebiz.eu

Portal Analitika