Politika

ČAVOR: Medojević je zaboravio da je bio dio vlasti

2412SNP_logo
S
ocijalistička narodna partija Crne Gore nema potrebu da se određuje prema pozivu premijera Mila Đukanovića predstavnicima srpskih partija da uđu u Vladu, jer se nije ni osjetila pozvanom. SNP je, prije svega, partija građanskog karaktera, a što se tiče poziva, ukoliko poziv za razgovor bude zvanično upućen, i isključivo o ekonomskim, socijalnim i identitetskim pitanjima, lako će se odrediti, saopštio je danas Slobodan Čavor, predsjednik Odbora SNP-a Cetinja.
ČAVOR: Medojević je zaboravio da je bio dio vlasti
Portal AnalitikaIzvor


Kako navodi Čavor u saopštenju dostavljenom

Portalu Anlaitika

, "Nebojša Medojević očito je „zaboravio“  da je, za razliku od SNP-a, i sam bio dio vlasti Demokratske partije socijalista i Socijaldemokratske partije. I umjesto da se zabrine za enormni pad podrške u posljednjih mjesec dana, on pokušava zamazati oči građanima Crne Gore, navodnim prozivkama Mila Đukanovića oko ulaska u Vladu".



"A kada vas jedan takav političar, jedan tobožnji opozicionar, iza kojeg je karijera Vladinog „eksperta“, pokušava optužiti i prozivati putem medija – onda znajte da ste na pravom putu. A biti na pravom putu, znači kloniti se i koalicione vlasti DPS – SDP, ali i individua poput Nebojše Medojevića, koje su davno i nepovratno izgubile politički kompas", navodi Čavor.



On naglašava da je Socijalistička narodna partija Crne Gore, za razliku od mnogih aktera koji se danas predstavljaju opozicijom, od svog nastanka do danas, bila protivnik aktuelne vlasti.



"Takođe, za razliku od gospodina Medojevića, njegovog pajtaša Mandića i njihovog zajedničkog izvođača radova Lekića, SNP je uvijek javno saopštavala svoje stavove i nikada se nije skrivala iza drugih".



"Kada bi bilo samo do ove interesne družine, DPS ne bi morao da brine u narednim godinama za vlast, jer dok je njih vlast im je obezbijeđena i zagarantovana. I na kraju, Medojeviću, Mandiću, Lekiću, svejedno je ko će odgovoriti, je li vam se skoro javljao Ranko, da li će izlaziti iz vlasti", kaže se u saopštenju Čavora.

Portal Analitika