Društvo

ŠUKOVIĆ: Problem emitera se mora sistemski rješavati

231211sukovic2
D
rago mi je što je RDC prihvatio naš prijedlog i pokazao spremnost na kompromis. Nadam se da se spremnost na kompromis neće ovdje završiti, jer je u pitanju sistemski problem i stvar se tako mora rješavati, kazao je za Portal Analitika glavni urednik Radija Antena M Darko Šuković, na vijest da je menadžment Radio-difuznog centra donio odluku da danas uključi emitere.

ŠUKOVIĆ: Problem emitera se mora sistemski rješavati
Portal AnalitikaIzvor

Podsjetimo, Radio– difuzni centar je isključio 20. decembra šest radio stanica - Antena M, TDI (bivši Montena radio), Panorama, Skadar Lejk, Skala, Korona i Jadran, kao i signal televizijskih stanica Korona, MBC i Panorama.

Komentarišući odluku RDC-a da uključi emitere, Šuković kaže da mu je drago što je njihov prijedlog prihvaćen, naglašavajući da je u pitanju sistemski problem i da se tako mora rješavati.

"Cijene RDC-a su za Radio Antena M previsoke i nepravedne. Stvar treba posmatrati u trendu osiromašenja tržišta i nefunkcionisanja Fonda za medije, kao i teškog položaja crnogorskih elektronskih glasila, koja imaju ozbiljnu produkciju", kaže glavni urednik Radija Antena M Darko Šuković.

Portal Analitika