Fudbal

Serija A: Gol i tuča u finišu milanskog derbija!

2212palacioR
I
nter u ne baš kvalitetnom meču minimalno savladao Milan 1:0. Heroj "nero-azura" bio je Rodrigo Palasio koji je efektno savladao Abijatija pet minuta prije kraja.

Serija A: Gol i tuča u finišu milanskog derbija!
Portal AnalitikaIzvor

U prvom poluvremenu vrijedi izdvojiti samo pokušaje Balotelija i Kake. Inter nije stvorio pravu šansu, ali je u finišu prvog dijela mogao da dobije penal. Zapata je neoprezno startovao na Palasija, ali je pištaljka ostala nijema.

U nastavku je Inter bio agresivniji, probao je Kampanjaro glavom, ali je Zapata bio na pravom mjestu. Na drugoj strani pokušaj Balotelija, lopta se odbila od jednog igrača "nero-azura", mogla je vrlo lako da prevari Handanovića, ali je Inter imao sreće…

Najbolju šansu imao je Palasio desetak minuta prije kraja, tačnije dvije u istom napadu, ali ono što je proputio tada, Argentinac je nadoknadio u 85. Minutu.

Palasio je na sjajan način, petom zahvatio loptu nakon centaršuta sa desne strane, Abijati je bio nemoćan! Inter je tako stigao do velikih bodova i petog mjesta, ima -6 u odnosu na trećeplasirani Napoli.

U samom finišu je isključen Muntari zbog kratkotrajne tuče sa Kuzmanovićem.

Milan je u donjoj polovini tabele, svega pet bodova iznad opasne zone, sa samo 19 bodova iz 17 mečeva.

rtcg.me

Portal Analitika