Fudbal

Serija A: Pobjede Juventusa i Rome

2212pogba-tevez
J
uventus je lako prošao kroz Bergamo, i na pauzu ide sa pet bodova prednosti u odnosu na Romu. Rimljani "pokerom" golova poslali Kataniju kući.

Serija A: Pobjede Juventusa i Rome
Portal AnalitikaIzvor

Već na startu meča Juventus se radovao. Tevez, je pogodio sa 18 metara i najavio lijep dan za šampiona.

Ipak, ubrzo je Pogba pogriješio, izgubio duel sa Bonaventurom i asistirao Moralezu koji pogađa suprotan ugao.

Pogba se, međutim, iskupio za grešku na startu drugog dijela za novo vođstvo “Stare dame“. Ljorente petim golom u sezoni, pa Vidal koji je dobro reagovao u gužvi donijeli su Juventusu ubjedljivu pobjedu.

Roma nije imala problema protiv “fenjeraša“ Katanije. Benatja je načeo "Slonove". U drugom poluvremenu za par minuta sve je bilo gotovo. Destro jeudvostručio vođstvo, pa je Marokanac Benatija glavom postigao svoj drugi gol. U finišu “poker“, je zaokružio Žervinjo nakon asistenicje Ljajića.

Drugi rimski klub Lacio je poražen u Veroni i ovo je vjerovatno kraj sa Vladimira Petkovića. Sjajnu Veronu je nosio fantastični veteran Luka Toni sa dva gola.

Sasuolo je bio bolji od Fiorentine, ali je “Viola“ odnijela tri boda iz Modene. Heroj čete Vinćenca Monetele bio je Pepito Rosi koji je pogodio desetak minuta prije kraja…

Kjevo je poveo u Torinu i razljutio "Bikove" koji su u strašnoj formi. Tero je bio strijelac za "Magarce", ali su se Ćiro Imobile sa dva gola, Nelson Vives i Alezio Ćerći pobrinuli za nova tri boda Torina.

Portal Analitika