Politika

Milica Kaluđerović na čelu Asocijacije mladih SNP-a Glavnog grada

2212becicsnpok
I
zborna konferencija Asocijacije mladih SNP CG za Glavni grad, u čijem radu je učestvovalo 75 predstavnika, održana je danas u Podgorici, saopšteno je Portalu Analitika iz medijskog centra SNP-a.  Konferenciju je pozdravio predsjednik SNP Srđan Milić, a prisustvovali su i potpredsjednik SNP Neven Gošović i rukovodstvo SNP Glavnog grada.

Milica Kaluđerović na čelu Asocijacije mladih SNP-a Glavnog grada
Portal AnalitikaIzvor

Izborna konferencija je izabrala Odbor Asocijacije mladih SNP Glavnog grada od 39 članova, od kojih je 16 pripadnica ljepšeg pola. Za predsjednicu Odbora Asocijacije mladih SNP Glavnog grada jednoglasno je izabrana Milica Kaluđerović, dipl. ecc, član Glavnog odbora SNP Crne Gore. Izabrana su i tri potpredsjednika-ce Odbora: Sonja Radunović, dipl.ecc, Danilo Šaranović, apsolvent Ekonomskog fakulteta i Marija Pavićević, student Filozofskog fakulteta. Za  sekretara Asocijacije izabran je  Dejan Mešter, student građevine dok je za portparola izabrana Jovana  Popović, student Pravnog fakulteta.

-Na Izbornoj konferenciji iskazana je bezrezervna spremnost i odlučnost mladih SNP da se aktivno uključe u političku akciju sa ciljem promjena na bolje sadašnjeg sivila aktuelne društvene zbilje koje ne nudi perspektivu mladim ljudima, osim onom malom broju koji prihvataju da nekritički  slijede politiku DPS i SDP. Mladi SNP Glavnog grada prepoznali su da je prva i prava prilika da započnu toliko nužne društvene promjene u Crnoj Gori promjenom aktuelne neodgovorne i nelegitimne  DPS vlasti u Glavnom gradu. Tu priliku neće propustiti, svjesni svog kadrovskog potencijala koji postoji kod mladih SNP, iskazujući punu spremnost i sa osjećajem odgovornosti da preuzmu svoj dio obaveza u budućem vođenju poslova Glavnog grada- navedeno je u saopštenju.

Portal Analitika