Region

Šešeljevo stanje stabilno

2112seselj
D
a li je tumor na debelom crijevu lidera SRS Vojislava Šešelja, bio benigni ili maligni biće poznato kroz nekoliko nedjelja, izjavio je njegov sin Nikola.

Šešeljevo stanje stabilno
Portal AnalitikaIzvor

Šešeljevo zdravstveno stanje je stabilno, a iznenadna i komplikovana operacija uslijedila je pošto se Šešelj posljednjih mjeseci često žalio na tupe bolove u donjem stomaku, rekao je sin haškog optuženika sa najdužim stažom za frankfurtske Vijesti.

Kako je objasnio, ljekari su poslije prvih pregleda posumnjali da je riječ o tumoru, ali Šešelju nisu ništa rekli sve dok nisu stigli rezultati analiza, poslije čega su mu preporučili operaciju.

Mlađi Šešelj rekao je da se već nekoliko puta čuo sa ocem, koji mu je rekao da se, iako je iscrpljen od operacije, u kojoj mu je odstranjeno 30 santimetara debelog crijeva, osjeća dobro.

"Javio mi se sa intenzivne nege i bio je dobro raspoložen. Rekao mi je da su mu hirurzi rekli da je operacija protekla u najboljem redu, bez ikakvih problema što je veoma važno kada je reč o ovakvim intervencijama", rekao je Nikola Šešelj.

U jučerašnjoj izjavi za B92, supruga Vojislava Šešelja, Jadranka, rekla je da joj danima nije bilo dozvoljeno da vidi supruga.

Izvor: b92.net

Portal Analitika