Zabava

Olivia Vajld otkrila tajnu savršenog izgleda

2112olivia
A
merička glumica Olivia Vajld je u intervju za magazin "People" priznala da je opsjednuta oblikovanjem obrva olovkom kao i da često istu tu olovku koristi za iscrtavanje lažnih pjega.

Olivia Vajld otkrila tajnu savršenog izgleda
Portal AnalitikaIzvor

Dvadesetdevetogodišnja filmska zvijezda smatra da izgled obrva može i te kako da promijeni kompletan izgled lica, a pošto je naslijedila "lude", šiljaste obrve, već godinama ih oblikuje s olovkom za obrve.

"Kada umijem lice, moje obrve izgledaju užasno. Kao da su "đavolske", ali svi u mojoj porodici imaju takve obrve. Zato sam počela da ih oblikujem s olovkom i postala sam pravi ekspert za to."

Zanosna glumica, koja važi za jednu od najljepših žena na svijetu je godinama pokušavala da ima obrve nalik Kejt Mos koja ima svijetle, tanke obrve, ali pošto joj se nije svidio takav izgled, odustala je i počela da iscrtava. Olivia je takođe u razgovoru za magazin “People” otkrila da obožava ponekad da iscrta lažne pjege.

"Mislim da je to baš super trik, a čini mi se da rijetko koji šminker to praktikuje. Kada stavite neki puder, ili podlogu, gubite taj prirodan izgled, pa s lažnim pjegama možete da kamuflirate sve, odnosno da izgledate kao da nemate šminku", zaključila je glumica.

Izvor: b92.net

Portal Analitika