TV / Film

VIDEO: Zanosna slovenačka glumica bacila Holivud na koljena

2012katarina
K
atarina Čas je slovenačka glumica, koja je za veoma kratko vrijeme pokorila cijeli Holivud igrajući zanosnu ljepoticu u novom filmu Martina Skorsezea "Vuk sa Vol strita".

VIDEO: Zanosna slovenačka glumica bacila Holivud na koljena
Portal AnalitikaIzvor


Katarina je prije ovog blokbastera glumila u hrvatskom serijalu "Pod sretnom zvijezdom", nakon čega je njen agent dogovorio audiciju za novi film sa Leonardom Dikapriom.



"Moj agent u Londonu je dogovorio audiciju, ali nakon što sam poslala snimak ništa se nije događalo. Potom su se javili producenti koje je zanimalo da li mogu dobiti američku vizu, i za nedjelju dana su mi javili da me Skorseze želi", kazala je glumica za hrvatski magazin Glorija.  



Katarina je ispričala i da je Skorseze želio da malo edukuje publiku o balkanskim državama, s obzirom da većina Amerikanaca ne razlikuje Sloveniju i Slovačku, te se u filmu navodi da je i njen lik porijeklom iz Slovenije.



Lijepa Slovenka je kazala i da se nije puno viđala sa Dikapriom, te su proveli samo jedan dan zajedno na setu.



"On je pravi šarmer, ali i profesionalac. Odlično se poznaje sa Skorsezeom, ovo im je peti zajednički film pa su se dosta zafrkavali, ali kada je trebalo da se počne sa snimanjem, obojica bi se uozbiljili i potpuno se skoncentrisali na posao", kazala je Katarina.



Slovenačka  glumica često ide na audicije za velike filmove, te je tako bila u izboru za film "Drvo života" sa Bred Pitom ali nažalost nije prošla, međutim dovoljno je impresionirala producente tog filma, da su je pozvali za njihov drugi film "Čuvari zakona" u režiji Džona Majkla Mekdonaha.



Iako joj se otvaraju velike i brojne mogućnosti, Katarina i dalje želi da ostane u Ljubljani, gdje živi sa svojim dugogodišnjim dečkom, Ladom Bizovičarom.

 

foto: blic.rs

Portal Analitika