Abiznis

Predstavnici kompanije "Tisettanta" posjetili Cetinje

ct
R
ukovodstvo renomirane italijanske kompanije za izradu namještaja “Tisettanta” (http://www.tisettanta.com) boravilo je na Cetinju, gdje su se sastali sa gradonačelnikom Prijestonice Cetinje Aleksandrom Bogdanovićem.

Predstavnici kompanije "Tisettanta" posjetili  Cetinje
Portal AnalitikaIzvor

Predstavnici kompanije “Tisettanta” posjetili su i kapacitete biznis zone “Gornji Obod”, pri čemu su iskazali interesovanje i spremnost da otvore proizvodni pogon na Cetinju.

Gosti iz italije naglasili su kako su ih za mogućnost ulaganja na Cetinju, prije svega, zainteresovali podsticaji koje nudi Prijestonica Cetinje, dodajući kako je kompanija “Tisettanta” zainteresovana da, uz već postojeća tržišta na kojima je zastupljena, kreira i proizvodnu liniju za crnogorsko tržište.

Nakon susreta sa gradonačelnikom Bogdanovićem i obilaska biznis zone “Gornji Obod”, italijanski privrednici naglasili su da će nakon novogodišnjih praznika intenzivirati aktivnosti na uspostavljanju pogona na Cetinju, kada će u crnogorskoj Prijestonici boraviti i tim njihovih arhitekata i građevinskih inženjera.

Inače, sa predstavnicima kompanije “Tisettanta” na Cetinju je bio prisutan i predsjednik Socijalističke narodne partije Crne Gore Srđan Milić, na čiju preporuku su italijanski investitori i posjetili crnogorsku Prijestonicu.

 

Portal Analitika