Muzika

VIDEO: "Što ti dadoh", novi spot Zdravka Čolića

1412zdravko
P
rvi spot Zdravka Čolića sa novog albuma „Vatra i barut“ sinoć je premijerno prikazan na njegovom zvaničnom Jutjub (YouTube) kanalu, piše portal Blic.

VIDEO: "Što ti dadoh", novi spot Zdravka Čolića
Portal AnalitikaIzvor

Video za pjesmu „Što ti dadoh“, koja je za rekordno vrijeme postala radijski hit širom regiona, snimljen je ove sedmice u Srbiji. Samo snimanje trajalo je 15 sati na niskim temperaturama, ali to nije omelo popularnog pjevača da slobodne trenutke provodi u opuštnom razgovoru sa članovima ekipe i ljudima iz Aranđelovca.

Romantična priča o ljubavi plesnog para, inspirisana pjesmom „Što ti dadoh“, snimljena je u Kristalnoj dvorani hotela „Staro zdanje“ u Aranđelovcu, koja se svojim enterijerom sa naglašenom patinom pokazala kao sjajno scenografsko rješenje.

Čolić je i ovog puta video realizaciju numere prepustio Aleksandru Kerekešu - Kekiju i produkcijskoj kući Visual Infinity, koja je radila i spot za baladu „Pamuk“ sa predhodnog albuma.

Tekst pjesme „Što ti dadoh“ napisala je popularna hrvatska kantautorka Antonija Šola koja je sa Marselom Benzonom i kompozitor ove numere, dok je aranžman i produkciju uradio dugogodisnji Čolićev saradnik i jedan od najboljih producenata regiona, Nikša Bratoš.

Album „Vatra i barut“ objavio je City Records, a na u prodaji širom regiona naći će se ovog vikenda.

Foto: blic.rs

Portal Analitika