Društvo

Jovanka Radović iz Crnogorskog Telekoma dobitnica PRO.PR nagrade

1010okjovankapr
J
ovanka Radović
iz Crnogorskog Telekoma ovogodišnja dobitnica je PRO.PR nagrade iz Crne Gore.

Jovanka Radović iz Crnogorskog Telekoma dobitnica PRO.PR nagrade
Portal AnalitikaIzvor

U sklopu 12. međunarodno priznate PRO.PR konferencije za odnose s javnošću, koja se u martu sljedeće godine održava u Sarajevu, dodijeliće se priznanje PRO.PR Awards.

Priznanje se dodjeljuje od 2011. godine kada je bila deseta godišnjica ove prestižne konferencije, na kojoj učestvuju mnogi komunikacijski stručnjaci iz regije, a i šire.

PRO.PR Awards dodjeljuje se pojedincima i gradovima koji su sprovođenjem svoje ideje, vizije i misije doprinijeli razvoju odnosa s javnošću na regionalnom području. Priznanja Vision Manager i Vision City dodjeljuju se menadžerima i gradovima iz države domaćina konferencije koji su uspješno primijenili upravljanje komunikacijama u svojoj kompaniji, odnosno gradskom rukovodstvu.

Komisija PRO.PR Awardsa na čelu s predsjednikom Organizacijskog odbora, gospodinom Danijelom Koletićem, danas je odabrala dobitnike predstojećeg PRO.PR Awardsa, a imena dobitnika priznanja Vision Manager i Vision City biće poznata 1. februara 2014. godine.

Dobitnici PRO.PR Awardsa 2014. iz Hrvatske su Anja Linić (Agrokor), Olivera Međugorac (Nestle Adriatic) i Sandro Baričević (Coca-Cola), iz Slovenije Mojca Beljan (Občina Koper) i Tamara Valenčič (SIMOBIL) i iz Bosne i Hercegovine Mirna Šoja (MUP Republike Srpske), Dunja Mijatović (OESS) i Edo Numić (Violeta). Dobitnici izSrbije su Žana Ranković (Sava osiguranje) i Maja Šotra (Philip Morris), iz MakedonijeEmilija Zografska (Telekom One) i iz Crne Gore Jovanka Radović (T-Mobile).

Od stranih dobitnika, vrijedilo bi istaknuti imena Betûle Mardine (Turska), Andreya Barannikova (Rusija), Georgea Ellisa (Belgija) i Cormaca Smitha (Velika Britanija).

Svečana ceremonija dodjele priznanja održaće se u sklopu PRO.PR konferencije koja se od 26. do 29. marta održava u Sarajevu u Olimpijskom hotelu Holiday.

- PRO.PR Awards utemeljili smo kako bismo odali priznanje i kako ne bismo zaboravili pojedince koji su uveliko doprinijeli razvoju odnosa s javnošću i koji svakodnevno vješto upravljaju komunikacijama. Za lokaciju nadolazeće konferencije, u sklopu koje će se dodijeliti PRO.PR Awards, odabrali smo Sarajevo, koje sljedeće godine slavi 30. godišnjicu organizovanja Zimskih olimpijskih igara. Olimpijske igre, baš kao i PRO.PR, posebne su po tome što povezuju ljude u pokretu– rekao je Danijel Koletić, predsjednik Organizacijskog odbora PRO.PR konferencije.

Izvor: Prglas.com

Portal Analitika