Vaterpolo

Kup CG: Jadran slavio u Budvi, trijumf Primorca

VPSCGL1
O
digrani su prvi mečevi polufinala vaterpolo Kupa Crne Gore – hercegnovski Jadran slavio je u Budvi, dok je Primorac opravdao ulogu favorita protiv Katara.

Kup CG: Jadran slavio u Budvi, trijumf Primorca
Portal AnalitikaIzvor

Jadran iz Herceg Novog savladao je u Budvi istoimeni domaći tim 11:6 (4:1, 1:1, 3:3 i 3:1), u prvom meču polufinala. Novljane je predvodio Stefan Pješivac sa četiri gola, po dva su postigli Marko Brajović i Luka Sekulić, dok su se po jednom u listu strijelaca upisali Željko Kovačić, Bojan Banićević i Radovan Latinović. Kandić je imao deset odbrana. Najefikasniji u Budvi bio je Fran Paškvalin sa dva pogotka, dok sup o jedan postigli Đurđić, Popović, Marković i Radunović.Lazović je imao 11 odbrana.

Vaterpolisti Primorca savladali su večeras u Kotoru gradskog rivala, ekipu Katara 4:19 (1:6, 1:3, 0:4, 2:6), u prvoj utakmici polufinala Kupa Crne Gore. Pet golova kod pobjednika postigao je Murišić, po dva Brguljan, Krivokapić, Tešanović i Mačić, a po jedan Bulatović, Lučić, Đurović, Vukasović, Kriještorac i Latković. Kod poraženih strijelac sva četiri gola bio je Dončić.

Revanši su na programu u subotu. Finalni dueli na programu su 21. i 23. Decembra.

Portal Analitika