Društvo

Dva mladića lakše povrijeđena nakon pada u rupu za nesagrađeni hotel „Bolići“

bolici2prva
D
anas oko 16 sati putnički automobil marke mercedes je sletio u veliku rupu iskopanu prije nekoliko godina za tada planirani i nikad sagrađeni hotel „Bolići“, preko puta Klinipkog centra, iza zgrade RTCG u Podgorici. Podgoričani Boris Dragoslavić (21) i Filip Kovačević (21) pukom srećom prošli su sa lakšim povredama, saopšteno je Portalu Analitika iz Uprave policije.

Dva mladića lakše povrijeđena nakon pada u rupu za nesagrađeni hotel „Bolići“
Portal AnalitikaIzvor

 

bolici1ok

Oni su “mercedesom” išli od Krivog mosta kada je automobil, iz još neutvrđenih razloga, izletio sa ceste, probio zaštitnu ogradu gradilišta i stropoštao se u rupu. Automobil je završio na krovu u rupi dubokoj oko 20 m.

U policiji nijesu saopštili ko je od dvojice mladića bio za volanom “mercedesa”. Oni su izjavili da se na ulici iznenada pojavio pješak, poslije čega je vozač, pokušavajući da ga ne udari, izgubio kontrolu nad automobilom.

bolici3ok

Kako je Portalu Analitika saopšteno iz Kliničkog centra, Dragoslavić  je nakon primarnog medicinskog zbrinjavanja i dijagnostike, zbog povrede pluća i potresa mozga,  zadržan na dalje liječenje na Grudnu hirurgiju. Stabilnog je opšteg stanja.   Kovačević je sa lekšim povredama glave i vrata, nakon dijagnostike i konsultativnih pregleda, otpušten na dalje kućno liječenje.

foto: Porta Analitika

Portal Analitika