Zabava

Opra: Ne žalim što nemam djecu

1212opra
J
edna od najpoznatijih TV lica na svijetu, Opra Vinfri, rekla je da ne žali što nema djecu, jer bi teško našla vremena za njih. "Slava i bogatstvo mogu da opterete porodične odnose, svi vas doživljavaju kao dobrotvora, a niko me nikad nije pitao za pozajmicu manju od 5.000 dolara", istakla je slavna voditeljka.

Opra: Ne žalim što nemam djecu
Portal AnalitikaIzvor

Popularna voditeljka Opra Vinfri kaže da ne žali što nema dejcu, jer bi teško našla vremena za porodicu pored izuzetno uspješne karijere.

„Da sam imala djecu mrzela bi me“, rekla je Opra za Holivud reporter, koja je ostala trudna sa 14 godina nakon što je bila seksualno zlostavljana, a dijete je, nažalost, ubrzo po rođenju umrlo.

Prema njenim riječima, nije lako biti slavan i bogat, posebno zato što te dvije stvari mogu izazvati razmirice i zavist porodice i prijatelja.

„Nije lako biti najuspješniji čovjek u porodici. Svi vas doživljavaju kao dobrotvora, koji je tu da pozajmi pare. Došlo je do toga da me niko nikad nije pitao za manje od 5.000 dolara“, istakla je kraljica tok-šou programa.

Prema njenim riječima, moraju se jednostavno postaviti granice.

„Bila sam veoma opterećena, jer sam znala da ne mogu da lažem. Kupila sam više kuća i automobila nego što može da se zamisli“, iskreno je otkrila Opra.

Inače, čuvena voditeljka je veliki filantrop i poznata je po svom humanitarnom radu, a do sada je donirala više od 100 miliona dolara.

Opra je jedna od najbogatijih žena na svijetu, a posjeduje televizijsku mrežu OWN, dva časopisa i produkcijsku kuću.

izvor: rts.rs

Portal Analitika