Politika

KILIBARDA: Mandić i Medojević minorni političari

oknovakk
B
ivši lider Narodne stranke Novak Kilibarda poručio je da ga ne zanima to što ga pominju ''nekakvi opozicioni političari koji imaju veoma nezapaženo mjesto u politici Crne Gore.''

KILIBARDA: Mandić i Medojević minorni političari
Portal AnalitikaIzvor

Kilibarda je, komentarišući izjave lidera Nove srpske demokratije Andrije Mandića i Pokreta za promjene Nebojše Medojevića, da ne postoji nijedan opozicioni političar koji bi želio da bude Novak Kilibarda i uđe u vladu Mila Đukanovića, kazao da je to nešto što ne zavređuje pažnju.

"Komentrisanje mojih postupaka od strane minornih političara, koje uživo nikada nijesam ni sreo, me ne zanima. Bavio sam se politikom i iz tog bavljenja imam dva trenutka koja cijenim: prvi je formiranje Narodne sloge sa Slavkom Perovićem, što je značilo vjersko i etničko ujedinjenje Crne Gore, a drugi je pristupanje moje stranke u, kako oni kažu, koaliciju sa Milom Đukanovićem", kazao je Kilibarda za Dnevne novine.

Medojević i Mandić su odbacili poziv premijera Mila Đukanovića srpskim partijama iz Crne Gore, da uđu u vlast. Medojević je ocijenio da je jedini spas, za demokratiju u Crnoj Gori, prelazna Vlada koja bi pripremila izbore.

Kilibarda ipak smatra da aktuelna vlast ima mnogo mana, ali da ih opozicija ima još više.

"Sadašnja vlast, koja ima puno mana, treba da ima ozbiljnu opoziciju. Zahvaljujući sadašnjoj, vlast i opstaje. Medojević i Mandić su političari koji nemaju snagu koja bi mogla da pošene vlast", zaključio je Kilibarda.

 

 

Portal Analitika