Politika

SNP: SDP ponovo pokazala dosljednost

1112SNP
D
anas je SDP ponovo pomogao DPS-u i to dva puta, konstatovali su iz Socijalističke narodne partije i poručili Demokratskom frontu da su se, valjda, sada uvjerili u iskrenost i dosljednost te partije.

SNP: SDP ponovo pokazala dosljednost
Portal AnalitikaIzvor

„Odbornici SDP-a u beranskom parlamentu podržali su predlog DPS-a o donošenju odluke o skraćenju mandata gradske Skupštine, čime su se stekli uslovi za raspisivanje vanrednih izbora u Beranama. Drugi slučaj se odigrao u Mojkovcu, gdje je odbornik SDP-a podržao predstavnika DPS-a za predsjednika novog saziva gradskog parlamenta“, navodi se u saopštenju SNP-a.

Tvrde da su predstavnici SDP-a ponovo pokazali svoju dosljednost, na pravoj strani istorije.

„Nas u SNP-u zato čude izjave nekih iz samog vrha Demokratskog fronta koji su iznenađeni ovakvim postupcima SDP-a. Ne možemo se čudom načuditi da su baš oni koji su nas mjesecima unazad ubjeđivali da će SDP napraviti taj iskorak, vjerovali u kopernikanske zaokrete SDP-a“, poručuju iz SNP-a i zaključuju da su se u DF-u mogli danas uvjeriti u iskrenost i dosljednost SDP-a, „osim u slučaju da nijesu preuzeli ranije neke lične obaveze prema vrhu te partije“.

foto: rtcg.me

Portal Analitika