Abiznis

EPCG: Nastavlja se ugradnja brojila

10struja
E
lektroprivreda Crne Gore objavila je spisak ugradnje novih brojila na nekoliko lookacija širom zemlje. U pomenutom terminima potrošači će ostati bez napajanja električnom polju.

EPCG: Nastavlja se ugradnja brojila
Portal AnalitikaIzvor

Nova brojila – Podgorica

Nova elektronska brojila u četvrtak, 12. decembra, biće ugrađivana na sljedećim lokacijama:

- Partizanski put 79, 102

Nova brojila – Budva

- Dubovica

- ulica Mimoza

Nova brojila – Tivat

- Kalimanj

- Župa bb

- Donji Kalimanj

- Pod Kuk

Nova brojila – Herceg Novi

- Braće Grakalića 8

- Bokeljskih mornara 8

- Šetalište Pet Danica 61a

- Zelenika 117, bb

Nova brojila - Ulcinj

- 26 novembra

U toku radova na ugradnji novih brojila, u terminu od 08 do 18 sati, objekti u kojima se vrši ugradnja će biti bez napajanja električnom energijom.

Elektrodistribucija Podgorica

- Zbog planiranih radova na DV 35 kV “Ponari-Virpazar”, u četvrtak, 12. decembra, u periodu od 09 do 13 sati, bez napajanja električnom energijom biće potrošači sela Vranjina i Manastir Sv. Nikole.

Elektrodistribucija Podgorica - Poslovnica Danilovgrad

- Zbog planiranih radova na dalekovodu 10kV Plana, u četvrtak, 12. decembra, u periodu od 09 do 16 sati, bez napajanja električnom energijom biće potrošači naselja Plana, Begovine, Mamućevina, Suk, Novo Selo i Strahinjići.

Elektrodistribucija Kolašin

- Zbog otklanjanja kvara u TS 10/0,4 kV Silos, u četvrtak, 12. decembra, u periodu od 09.30 do 10.30 sati, bez napajanja električnom energijom biće sljedeći potrošači: Spomen Dom, S – 4, Bablja Greda i Hotel Bjanka ( donji dio grada).

Elektrodistribucija Bar

- Zbog radova na prebacivanju NN kablova sa TS Raskršće na TS Raskršće novu, u četvrtak 12. decembra, u periodu od 09 do 12 sati, bez napajanja električnom energijom biće potrošači naselja Polje ispod pruge, zgrade Prvoborca, Zgrada Živanovića, Baranka, Autobuska stanica, Anglijan, Stara škola Meksiko, Samoposluga Pro trojka, kao i svi potrošači koji se napajaju sa TS Raskršće.

- Zbog planiranih radova u TS Korali, u četvrtak, 12. decembra, u periodu od 10,30 do 14 sati, bez napajanja električnom energijom biće potrošači hotela Korali i gradilište A3 Group u Sutomoru.

-Z bog radova na rekonstrukciji NN mreže “Polje”, u četvrtak, 12. decembra, u periodu od09 do 15 sati, bez električne energije biće svi potrošači oko veterinarske stanice, kao i potrošači kod “Bunara”.

Elektrodistribucija Ulcinj

- Zbog planiranih radova u trafostanicama TS Pinješ II u Pinješu i TS Stara pošta u ulici 26 novembra, u četvrtak, 12. decembra, u periodu od 08 do 18 sati, bez električne energije biće potrošači koji se napajaju iz tih trafostanica.

Elektrodistribucija Berane

- Zbog planiranih radova na DV 35kV Plav-Gusinje(stubna mjesta 45 i 46 u Martinovićima), u četvrtak, 12. decembra, u periodu od 09 do 14,30 sati, bez napajanja električnom energijom biće potrošači Gusinja.

- Zbog planiranih radova u TS 35/10 kV Berane3 (Jaštak)-Petnica, u četvrtak, 12. decembra, u periodu od 09 do 16 sati, bez napajanja električnom energijom biće potrošači sljedećih područja: Petnica, Vrševo, Godočelje, Azane, Radmanci, Lagatori, Bor, Dašča rijeka, Kruščica, Dobrodole, Vrsajke, Ponor, Murovac i Javorova.

Elektrodistribucija Bijelo Polje

- Zbog planiranih radova u TS 35/10kV “Nedakusi”, u četvrtak, 12. decembra, u periodu od 12 do 18 sati, bez električne energije biće potrošači koji se napajaju preko 10kV izvoda “Gubavač”.

Elektrodistribucija Cetinje

- Zbog planiranih radova u trafostanici 35/10 kV »Stari Obod«, u četvrtak, 12. decembra, u periodu od 11 do 16 sati, dolaziće do povremenih kratkih prekida u napajanju električnom energijom kod potrošača u srednjem i donjem dijelu grada, koji se napajaju iz ove trafostanice.

Portal Analitika