Društvo

Tim TourVia.Me dobija podršku Hubraum biznis inkubatora

1012wrap
B
ojan Ćinćur, Dražen Žujović, Miloš Mrdović i Miroslav Boljević. autori projekta TourVia.Me, učestvovali su na Hubraum WARP intenzivnom kursu za mlade inovatore iz Centralne i Istočne Evrope i dobili poziv da se priključe Hubraum biznis inkubatoru. Osim njih, podršku inkubatora dobiće i autori projekata Omnipaste iz Rumunije i Pocket Collar iz Poljske.

Tim TourVia.Me dobija podršku Hubraum biznis inkubatora
Portal AnalitikaIzvor

WARP program se održao u Krakovu, od 30. novembra do 7. decembra, u organizaciji njemačkog biznis inkubatora Hubraum.

Tim TourVia.Me je osvojio učešće u programu pobjedom na takmičenju “Podgorica – Krakov: osvoji kartu za Hubraum WARP”, u organizaciji Crnogorskog Telekoma. Žiri u kojem su bili mentori iz Hubrauma i eksperti iz Dojče Telekoma, odabrao je najbolje projekte sa čijim autorima će se u narednih sedam dana definisati model saradnje u okviru Hubraum biznis inkubatora.

TourVia.Me je web servis koji na izuzetno jednostavan i inventivan način pruža informacije vezane za putovanja i turističke destinacije. Usluga će omogućiti korisnicima da na jednom mjestu dobiju raznovrsne informacije o organizovanim turističkim turama i pratećim programima, bilo gdje u svijetu.

Autori projekta TourVia.Me dobili su poziv za učešće u Hubraum biznis inkubatoru gdje ih očekuje finansijska i ekspertska pomoć za dalje razvijanje ovog servisa.

Njemački Biznis inkubator Hubraum (Hub:raum) preko Telekoma pruža podršku mladim preduzetnicima iz Crne Gore a za pojedinačne projekte će biti izdvojeno od 10 do 80 hiljada eura. Jedna od kancelarija Hubrauma, sa sjedištem u Krakovu, nudi podršku mladim preduzetnicima iz zemalja Centralne i Istočne Evrope čime je omogućena i direktna podrška crnogorskim inovatorima.

 

Portal Analitika