TV / Film

Kako se “Šerlok” vraća iz mrtvih?

1012serlok
A
ko ste gledali avanture Šerloka Holmsa i doktora Votsona u adaptaciji Stivena Mofata i BBC produkciji, onda ste sigurno pokušali da shvatite šta se tačno desilo na kraju druge sezone i kako će to da se razriješi.

Kako se “Šerlok” vraća iz mrtvih?
Portal AnalitikaIzvor

Možda mi, "obični" ljudi, razmišljamo na taj način, ali dobri Dr Votson na stvari gleda iz svog ugla – njega ne zanima kako je Holms režirao svoju smrt, njega isključivo zanima – zašto je to uradio? Saznaćemo uskoro...

Popularna serija vraća se na BBC One 1. januara u Velikoj Britaniji i na PBS 19. januara u SAD-u, a nijesu poznati datumi kada će nove epizode biti dostupne za gledaoce koji serije gledaju i dalje na "tradicionalni" način u ostalim zemljama. Ovaj trejler nagovještava da će se mnoge stvari (možda) razriješiti.

Postoji i interaktivna verzija trejlera, sa ekskluzivnim sadržajima, i dosupna je na sajtu Wirewax.com.

Za sve fanove "Šerloka" pauza duga skoro dvije godine najzad se završava i u njihov život na velika vrata vraćaju se Benedikt Kamberbač i Martin Friman kao (uglavnom) disfunkcionalni par koji riješava zločine.

Kao predigru za punu sezonu 3, BBC One emituje na Božić specijalnu epizodu pod naslovom "Many Happy Returns." Producenti nijesu objavili nikakve informacije o ovoj epizodi ali smatra se da će u njoj biti događaji koji prethode novoj sezoni.

Prije mjesec dana BBC One je počeo sa promocijom nove sezone trejlerom koji ohrabruje fanove korisnike društvenih mreža da koriste haštagove #SherlockLives i #SherlockIsNotDead.

BBC je novembru na neobičan način najavio novu sezonu i to preko Tvitera.

(b92.net)

Portal Analitika