Društvo

Telekomu nagrada za filantropiju

1012varvaraljeskovicok
N
a tradicionalnoj godišnjoj dodjeli nagrada za filantropiju „Iskra“, u Zetskom domu na Cetinju, Telekom je dobio specijalno priznanje za korporativnu filantropiju. Priznanje  je uručeno direktorki marketinških i korporativnih komunikacija Telekoma Varvari Lješković, saopšteno je Portalu Analitika iz kompanije.

Telekomu nagrada za filantropiju
Portal AnalitikaIzvor

-Veoma se radujemo ovom priznanju, posebno i zbog činjenice da ga naša kompanija dobija po drugi put za pet godina koliko je proteklo od osnivanja Iskre- rekla je Lješković, ističući da je filantropija pravi pokazatelj zrelosti društva.

Ona je naglasila da je Iskra priznanje najbolji pokazatelj da zajednica u kojoj Telekom posluje prepoznaje i cijeni to koliko nam je stalo do crnogorskih građana i opšteg dobra.

-I ubuduće ćemo nastaviti sa akcijama podrške i solidarnosti tamo gdje je najpotrebnije, bilo da se radi o kulturi, obrazovanju, zdravlju, zaštiti okoline ili nekoj drugoj oblasti- rekla je Lješković.

Na svečanosti u Zetskom domu dodijeljeno je ukupno devet priznanja i nagrada, pojednicima i kompanijama.

Dodjela nagrada "Iskra" za filantropiju organizuje se u saradnji Fonda za aktivno građanstvo, Privredne komore CG, Ministarstva održivog razvoja i turizma i Uprave za dijasporu pri Ministarstvu vanjskih poslova i evropskih integracija.

Portal Analitika