Fudbal

LŠ: Juve i Galatasaraj za drugu rundu

LigaSampionaLogo
M
ečevima 6. kola u utorak se završava prva faza takmičenja Lige šampiona u grupama od A do D iz kojih su plasman u osminu finala već osigurali Mančester Junajted, Real Madrid, Pari Sen Žermen, Bajern i Mančester Siti.

LŠ: Juve i Galatasaraj za drugu rundu
Portal AnalitikaIzvor

Šahtjor ima bod više od Bajera, ali ukrajinskom prvaku slijedi duel na Old Trafordu i bez obzira na lošu formu domaćina, neće mu biti nimalo lako da uzme makar i bod. Neće biti lako ni "farmaceutima" u San Sebastijanu protiv otpisanog Real Sosijedada.

Juventus bi pobjedom u Istanbulu osigurao drugo mjesto u B grupi, mada mu je sasvim izvjesno i bod dovoljan za prolazak među 16 najboljih pošto je nerealno očekivati katastrofu "kraljevskog kluba" u Kopenhagenu. U C grupi se za drugo mjesto bore Olimpijakos i Benfika, a u boljem položaju je grčki šampion kojem u goste dolazi Anderleht, dok će lisabonski "orlovi" dočekati rasterećene Parižane.

U grupi D su sve dileme otklonjene još nakon pretprošlog kola. Bajern i Mančester Siti mogu da odigraju revijalan meč, dok će moskovski CSKA uPlzenju pokušati da dođe do boda koji bi mu osigurao treće mjesto i nastavak takmičenja u Ligi Evrope.

Grupa A

20.45h Mančester Junajted - Šahtjor

20.45h Real Sosijedad - Bajer Leverkuzen

Grupa B

20.45h Kopenhagen - Real Madrid

20.45h Galatasaraj - Juventus

Grupa C

20.45h Benfika - Pari Sen Žermen

20.45h Olimpijakos - Anderleht

Grupa D

20.45h Bajern - Mančester Siti

20.45h Viktorija Plzenj - CSKA Moskva

TabelaLS09.12
Portal Analitika