Zabava

Napunila 60?!

0912Kim
K
ako izgledaju bake ako Kim Bejsindžer, koja je upravo napunila 60 godina, ima manekensku figuru i kožu sa tek ponekom dubljom borom? Botoks, navodno, nije zaslužan za mladalački izgled oskarovke. Kakva god da je metoda u pitanju donijeće idejnom tvorcu milione, jer je malo vjerovatno da je „krivac“ samo genetika.

Napunila 60?!
Portal AnalitikaIzvor


Jedna od najljepših žena ušla je 8. decembra u sedmu deceniju, ali je i dalje predaleko od starice.



Manekensku karijeru započela je još davnih sedamdesetih godina kao zaštitno lice šampona Breck, piše Hafington post.



Nije joj mnogo trebalo da stigne do Holivuda i tamo napravi pometnju. Prvi važan zadatak bila je uloga pored Šona Konerija u filmu o Džejmsu Bondu "Nikad ne reci nikad". Ostalo je istorija.



Kim Bejsindžer je grabila ka zvijezdama krupnim koracima, a 1997. godine stigao je i Oskar za ulogu fatalne zavodnice u ostvarenju "Povjerljivo iz Los Anđelesa".



Stranice žute štampe godinama su punili detalji o njenom privatnom životu. Svijet je želio da zna kako joj je u braku sa Alekom Boldvinom, a zatim i zašto su riješili da se raziđu.



Uspomena na bračni život, ćerka Ajerland, napunila je 18 godina i slika je i prilika Kim iz mlađih dana. I tinejdžerka je zapanjena izgledom svoje majke.



„Izgleda kao neko mojih godina. Zastrašujuće je koliko joj tijelo dobro izgleda“, otkrila je Ajerland početkom godine u intervjuu za magazin El.



Prema njenim riječima, Kim nikada nije koristila botoks i slične načine da bi zadržala mladalački izgled.

0912kim2

 

tekst i foto: rts.rs

Portal Analitika