Region

Cvijan: Predsjedništvo SNS raspravlja samo o hapšenjima - Beko, Kostić, Dinkić, Čeda, Đilas, Bajatović...

okcvijan
P
oslanik Srpske napredne stranke (SNS) Vladimir Cvijan najavio je danas da će se kandidovati za predsjednika SNS na narednoj izbornoj skupštini i optužio lidera te stranke, Aleksandra Vučića da sjednice Predsjedništva SNS koristi za najavljivanje hapšenja političkih protivnika ili ljudi koji mu se ne dopadaju, javlja Blic.

Cvijan: Predsjedništvo SNS raspravlja samo o hapšenjima - Beko, Kostić, Dinkić, Čeda, Đilas, Bajatović...
Portal AnalitikaIzvor

- Od danas ulazim u predizbornu kampanju - rekao je Cvijan novinarima u parlamentu.

On je rekao da SNS i njen lider Aleksandar Vučić rade ono protiv čega su se naprednjaci borili, i da ga je sramota kada to gleda, dodavši da Predsjedništvo stranke postaje “bilten” na temu ko će sledeći biti uhapšen, rekao je.

Cvijan tvrdi da se na posljednje tri sjednice Predsjedništva stranke govorilo ko će sve biti uhapšen, uključujući Milana Beka, Miodraga Kostića, Dušana Spasojevića, Mlađana Dinkića, Veroljuba Stefanovića ( “jer Vučić ne može da ga smijeni”), neke ljude iz SNS ( “jer ih Vučić ne voli”), nekoliko direktora, Marka Jakšića, Čedomira Jovanovića, Dragana Đilasa...a, tvrdi Cvijan, “naručeno” je i hapšenje Dušana Bajatovića.

Prema njegovim riječima, mnogi u stranci su se povukli, jer jedan čovjek o svemu odlučuje.

- To više neće moći - uvjeren je Cvijan, koji je pozvao Vučića da se vrati izvornim načelima stranke i rekao da se nada “kulturnoj” predizbornoj kampanji.

 

 

Portal Analitika