Društvo

KOPRIVICA: Pripremamo krivičnu prijavu zbog brutalnog ubistva psa

0912pastuzno
V
ladimir Koprivica,
administrator „E-peticije Montenegro“, Fejsbuk grupe koja je juče postavila video snimak na kome je zabilježeno brutalno mučenje i ubistvo psa od strane dvije osobe, najavio je za Portal Analitika da će ovih dana članovi grupe podnijeti krivičnu prijavu protiv ovih lica. On smatra da su osobe spremne na ovakva zlodjela zapravo za hospitalizaciju zbog velikih psihičkih problema.

KOPRIVICA: Pripremamo krivičnu prijavu zbog brutalnog ubistva psa
Portal AnalitikaIzvor

„Ove ljude ne samo da treba osuditi i krivično procesuirati, nego ih treba hospitalizovati!“, izričit je Vladimir Koprivica, administrator „E-peticije Montenegro“, Fejsbuk grupe koja je juče postavila video snimak na kome je zabilježeno brutalno ubistvo jednog psa kolcem.

0912koprivica

Kako tvrde iz ove Fejsbuk grupe, nedjelo je izvršio bračni par M.S. i D.S. iz Andrijevice.

Sagovornik Portala Analitika kazao je da članovi grupe koja okuplja ljubitelje životinja, pripremaju krivičnu prijavu protiv pomenutog para, koju će u narednim danima podnijeti.

Vladimir Koprivica se elektronskim putem, u ime grupe, obratio ispostavi policije u Andrijevici gdje je dobio obećanje da će se preuzeti sve „potrebne mjere koje budu naložene u skladu sa Zakonom protiv odoba koje “.

„Možda bi bilo dobro da se ovim slučajem osim policije pozabave i psiholozi, jer ovo je patologija!“, zaključio je sagovornik Portala Analitika.

Portal Analitika