Politika

Husović: Nećemo dozvoliti ponavljanje grešaka iz prošlosti

 

0812rafet-husovicv
B
ošnjačka stranka neće dozvoliti da se ponovi greška iz prošlosti, kada je jedna jaka partija Bošnjaka nestala sa političke scene zato što nije iskoristila priliku da bude dio vlasti, poručio je lider BS-a Rafet Husović. On je, kako se navodi u saopštenju BS dostavljenom Portalu Analitika, naglasio da je pred Bošnjačkom strankom vrijeme izazova, jer stranka raste pa su i očekivanja sve veća.

Husović: Nećemo dozvoliti ponavljanje grešaka iz prošlosti
Portal AnalitikaIzvor


"Vođeni tim lošim iskustvom iz prošlosti kao i  demokratskim načelima mi smo odlučili da aktivno participiramo na političkoj sceni Crne Gore, a ne da sve posmatramo sa strane, jer Crna Gora je i naša kuća, kazao je Husović obraćajući se učesnicima Kongresa Foruma mladih BS-a", koji je danas održan u Rožajama.



"Kao što znate pred nama su izbori u gotovo smim opštinama i Bošnjačka stranka će na tim izborima, uz pomoć vas, napraviti dobar rezultat i biti vlasti u svim gradovima gdje žive Bošnjaci", naglasio je lider BS-a.



Na Kongresu Mladih BS, na kojem je učestvovalo 97 delegata, za predsjednika Foruma mladih izabran je

Sead Šahman

, koji je poručio da je vrijeme da se stvari mijenjaju u praksi, a ne samo deklarativno.



0812Sead-Sahman-predsjednik-FMBS

 

,,Od danas Forum mladih Bošnjače stranke će odavati nešto ozbiljniju sliku u društvu. Vrijeme je da se stvari mijenjaju u praksi, a ne samo deklarativno. Vjerujem da dijelim mišljenje svih vas da Bošnjačku stranku želimo vidjeti na samom vrhu. Za bošnjački narod je važno da budemo konstituent u vlasti kako bi izgradili jake temelje za dalji razvoj stranke. Taj proces nikako ne može dobiti svoj epilog, bez učinka mladih ljudi. Genaralna parola “Mladi znaju, mogu, umiju” treba biti vodilja u našem daljem zajedničkom radu’’, kazao je Šahman, navodi se u saopštenju BS-a dostavljenom Portalu Analitika.

foto: sandzakpres

Portal Analitika