Abiznis

Novogodišnja ponuda telefona u M:tel-u

mtel
P
ored novogodišnje prepaid i postpaid ponude od sjutra u ponudi Kompanije m:tel je i novogodišnja ponuda telefona. U velikoj prazničnoj ponudi telefona, korisnici mogu da odaberu Alcatel 8008D Scribe HD – Black, Alcatel 6040D Idol X – Slate, Alcatel Idol mini, Alcatel X POP, Go Clever Quantum 450, ZTE Blade G i Samsung i9195 (Galaxy S4 mini) već od 1 euro.

Novogodišnja ponuda telefona u M:tel-u
Portal AnalitikaIzvor

Samsung GT Note 3 je po prvi put u ponudi m:tel-a i ukoliko se korisnik odluči za kupovinu na rate, ovaj fenomenalan model telefona je dostupan počev od 23 eura mjesečno uz pretplatu Popusti koje m:tel nudi kao i najpovoljnije cijene će sve nove i postojeće postpaid korisnike sigurno oduševiti, a neodoljiva praznična ponuda postpaid paketa omogućiće im da za samo jednu visinu pretplate potpišu ugovor za dva postpaid broja, koji tokom cijelog trajanja ugovorne obaveze međusobno besplatno razgovaraju.

Telefon mogu kupiti i uz neki od aktuelnih Pink paketa m:tel-a i uživati u praćenju 35 Pinkovih kanala, kao i 4 Arena Sport kanala na svom mobilnom telefonu, tabletu ili laptop računaru. U sklopu pretplate od 15 ili 35 eura u Pink paketima korisnik prilikom potpisivanja ugovora u zavisnosti od odabranog paketa dobija 4GB odnosno 35 GB besplatanog Internet saobraćaja po maximalnoj brzini, kao i neograničene razgovore u 068 mreži, besplatan roming u Srbiji i Sloveniji.

Više informacija o aktuelnim ponudama korisnici mogu saznati putem korporativne aplikacije m:go, Facebook stranice Mtel Imate prijatelje, web site-a www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

Portal Analitika