Abiznis

VIDEO: Otvoren "Super Voli" u Podgorici

0712voliotvaranje1
V
olijevu“ politiku najkonkurentnijih cijena na tržištu, u autentičnom ambijentu i sa vrhunskom uslugom, prestižnom i modernom opremom za čuvanje, skladištenje i izlaganje robe. „Super Voli“ je otišao korak dalje u smislu ponude, stila i poštovanja svih aktuelnih standarda i predstavlja objekat koji reprezentativnošću u svim segmentima, prevazilazi crnogorske okvire, kazala je Olivera Šuškavčević, PR renomirane crnogorske kompanije.

VIDEO: Otvoren "Super Voli" u Podgorici
Portal AnalitikaIzvor

Otvarajući novi objekat u Podgorici, „Super Voli“ u koji je ukupno uloženo 8,1 milion eura, Šuškavčević je podsjetila da „Voli“ u svom lancu marketa ima 50 prodajnih jedinica, čime zauzima lidersku poziciji u trgovačkoj branši. Uz to, kompanija ima 1.615 zaposlenih, i sarađuje sa oko 700 dobavljača i 500 kupaca, među kojima su i gotovo svi crnogorski proizvođači.

- „Super Voli“ raspolaže sa 16 kasa, prostire se na ukupnoj površini od preko 5.000m2, od čega prodajni prostor zauzima 3.500m2, HoReCa 540m2, a kafe-picerija na spratu na 450m2. Potrošačima je na usluzi natkriveni parking sa oko 300 parking mjesta. Novina koju donosi je i HoReCa centar sa organizovanim transportom u skladu sa najstrožijim temperaturnim i higijenskim standardima. Potrošačima, uključujući HoReCa i Biznis kupce, na raspolaganju je je čak 20.000 artikala robe široke potrošnje i sigurni smo da će zadovoljiti i najprobirljivije i najzahtjevnije potrošače – navela je Šuškavčević.

0712voliotvaranjeTakođe je podsjetila kako novi objekat nastavlja „Volijevu“ politiku najkonkurentnijih cijena „u autentičnom ambijentu i sa vrhunskom uslugom, prestižnom i modernom opremom za čuvanje, skladištenje i izlaganje robe“.

- „Super Voli“ je otišao korak dalje u smislu ponude, stila i poštovanja svih aktuelnih standarda, i predstavlja objekat koji reprezentativnošću u svim segmentima, prevazilazi crnogorske okvire. Svjesni smo značaja i odgovornosti koju imamo kada je u pitanju trgovačaka branša, ali i sveukupna ekonomska klima u Crnoj Gori. Naša uloga je značajna, ali to sa sobom nosi i svjest o nepohodnosti kako očuvanja stabilnosti naše kompanije, tako i razvoja koji je u direktnoj vezi sa željom i obavezom da se doprinos i ekonomskom razvoju naše zemlje – zaključila je PR kompanije „Voli“.

 

 

Portal Analitika