Društvo

Podgorica: U Delti u toku tradicionalni Božićni bazar

bazar
T
radicionalni dobrotvorni Božićni bazar, pod sloganom “Humanost spaja svjetove”, otvoren je jutros u 10 sati u Delti i trajaće do 18 sati.

Podgorica: U Delti u toku tradicionalni Božićni bazar
Portal AnalitikaIzvor



Organizator je Međunarodni klub žena u Crnoj Gori, ove godine u koorganizaciji sa ambasadom Ujedinjenih Arapskih Emirata i saradnji sa ostalim ambasadama, uz pomoć lokalne i međunarodne poslovne zajednice, kao i brojnih volontera.

Potpredsjednica Međunarodnog kluba žena u Crnoj Gori Đurđica Hauser za Antenu M je kazala:

“Na Božićnom bazaru posjetici će imati priliku da probaju razne specijalitete različitih kuhinja iz svijeta, kao što su bečke šnicle, italijanski specijaliteti, kineska kuhinja. Kuvaće se na licu mjesta. Pored hrane koju će moći da probaju, biće i različitih proizvoda iz raznih zemalja, tako da će svi posjetioci na jednom mjestu moći da probaju i kupe razne stvari.“

Hauser ističe da je sav prihod namijenjen za kupovinu aparata za dijagnostiku oboljenja oka za odjeljenje oftalmologije Dječje bolnice u Podgorici:

‘’Ono što je jako važno, što je u stvari najbitnije, jeste da je Božićni bazar humanitarna akcija i sav prihod od ovogodišnjeg bazara biće namijenjen za kupovinu aparata za dijagnostiku oboljenja oka za dječju kliniku Kliničkog centra Crne Gore.’’

Hauser je pozvala sve građane Crne Gore, koji su u mogućnosti, da dođu na Božićni bazar i pomognu tu akciju

Portal Analitika