Društvo

KK Budućnost Voli sav prihod od utakmice uručio Kliničkom centru

 

klinicki
KK Budućnost je uručio Kliničkom centru sav prihod od prodatih karata sa utakmice koju je odigrao sa Union Olimpijom. Donirana sredstva su namijenjena Institutu za bolesti djece KCCG, a ostvareni prihod sa utakmice, koja je odigrana u SC Morača u Podgorici u subotu 16.11.2013. godine,  iznosi 1.756 eura, saopšteno je iz Kliničkog centra Portalu Analitika.

KK Budućnost Voli sav prihod od utakmice uručio Kliničkom centru
Portal AnalitikaIzvor

Odluka predsjednika KK Budućnost, gospodina Dragana Bokana i Upravnog odbora klub da na ovaj način podrži našu ustanovu zaslužuje pažnju i poštovanje, naročito kada znamo da je donacija  namijenjena našim najmlađim i veoma zahtjevnim pacijentima.

KK Budućnost je, ne samo ovom donacijom već i posjetom IBD-u stručnog štaba i košarkaša u petak, 15. 11. 2013. godine, svojim prisustvom i simboličnim poklonima djeci koja su bila toga dana na bolničkom liječenju izmamili osmijehe. Oni su i ovim gestom uveseli osoblje i naše najmlađe pacijente,

Ovom prilikom zelimo da izrazimo veliku zahvalnost na donaciji koja je vrlo značajna i koju iskreno cijenimo kao znak dobre volje i solidarnosti sa onima kojima treba pomoć.

Ovaj gest je humanost na djelu, koji može poslužiti svim institucijama i pojedincima kao primjer da u KCCG treba svi da ulažemo radi opšteg dobra.

Portal Analitika