Košarka

Radović: Podrška publike nam mnogo znači

0612kklovcenok
K
ošarkaši Lovćena igraće sjutra na Cetinju protiv bjelopoljskog Jedinstva utakmicu 8. kola Prve A Erste lige. Utakmica u Sportskom centru ''Lovćen'' počeće u 19 časova.

Radović: Podrška publike nam mnogo znači
Portal AnalitikaIzvor

Lovćen je lider dosadašnjeg dijela crnogorskog šampionata. Nakon sedam odigranih kola ostvario je šest pobjeda, uz samo jedan poraz, od ekipe Teoda u Tivtu.

Ekipa Jedinstva ima skor od četiri pobjede i tri poraza.

Šef stručnog štaba košarkaša Lovćena Dragan Radović, gostujući u programu Radio Cetinja, kazao je da je Lovćen favorit u meču protiv Jedinstva i da očekuje od igrača da će opravdati ulogu favorita na terenu.

''Tokom čitave nedjelje smo dobro trenirali i očekujem da ćemo u subotu pokazati i na terenu da nijesmo slučajno na prvom mjestu. Ekipa Jedinstva je iskusna ekipa koja već dugi niz godina igra u sličnom sastavu, sa puno kvalitnih igrača, posebno na bekovskim pozicijama. Njihove dobre igre nas sigurno upozoravaju na oprez i maksimalnu motivaciju u meču'', kazao je Radović.

Strateg ''crveno-bijelih'' se osvrnuo na atmosferu u timu i istakao da postoji odlična hemija među igračima. ''Iz utakmice u utakmicu pokazujemo da možemo bolje. Dosadašnjim rezultatima smo zadovoljni i očekujemo da ćemo do kraja prvog dijela prvenstva uspjeti da budemo na visini zadatka i ostvarimo što više pobjeda'', naglasio je Radović i iskažao zadovoljstvo činjenicom da je publika iz utakmice u utakmicu sve brojnija.

''Naši mladi igrači zaslužuju podršku cetinjske publike i ona im mnogo znači.'' On je pozvao ljubitelje košarke i navijače Lovćena, da u subotu, u što većem broju podrže tim do nove pobjede.

Portal Analitika