Zabava

Ana Nikolić: Voljela bih da budem Vučićeva Merilin Monro

ana-nikolicpr1
V
oljela bih da Aleksandru Vučiću otpjevam “Srećan rođendan, predsjedniče“, kao što je Merilin Monro pjevala Kenediju, otkrila je za “Blic” svoje maštarije srpska pjevačica Ana Nikolić.

Ana Nikolić: Voljela bih da budem Vučićeva Merilin Monro
Portal AnalitikaIzvor

okana1
Ana Nikolić
je riješila da stavi tačku na biznismene i da se okrene političarima. Ona je u razgovoru za Radio “Pingvin“ izjavila da je političar Aleksandar Vučić baš po njenom ukusu.

- Recimo da mi super izgleda Aleksandar Vučić, meni lično. Ali ajde, i Čeda Jovanović. Recimo, nekog od njih dvojice bih voljela da vidim u svom spotu - rekla je pjevačica.

okananikolic1
Ana
je za “Blic“ ispričala kako je zamislila da bi mogao da izgleda spot u kome bi glavnu mušku ulogu povjerila prvom potpredsjedniku Vlade. Zanimljivo je to da u tom ostvarenju Ana ne bi pjevala neku od svojih pjesama.

ana_nikolic3
- Voljela bih da mu otpevam “Srećan rođendan, predsjedniče“, kao što je najseksepilnija žena svih vremena Merilin Monro pjevala Kenediju. Taj video bismo režirali tako da izgleda kao ona legendarna scena u kojoj Merlinka maznim glasom pjeva Kenediju. Samo bih ja to pjevala Aleksandru Vučiću, a on bi me gledao - ispričala je Nikolićeva, koja je ideju već detaljno razradila u glavi.

 

 

Portal Analitika