Društvo

TV Boka od 16. decembra

0612bokaTV
K
omercijalna TV Boka počinje 12. decembra sa emitovanjem svog test programa, a zvanično otvaranje i početak emitovanja predviđeno je za 16. decembar, prenosi CdM.

TV Boka od 16. decembra
Portal AnalitikaIzvor

Program TV Boka će u početku biti dostupan korisnicima usluga kablovskog operatera M kabl, te IP platforme Extra TV, a ubrzo i korisnicima Total TV-a i svih ostalih kablovskih operatera kod nas.

Programska šema će se sastojati od informativnog i dokumentarno-edukativnog, kulturno-istorijskog, dječijeg, zabavnog i sportskog programa.

"Kompletna produkcija je bazirana na sopstvenim resursima i resursima naših partnera“, kazao je glavni urednik TV Boka Nebojša Mandić.

Početnu ekipu TV Boka i pratećeg internet portala, čini blizu 30 iskusnih i mladih saradnika.

“Cilj nam je da edukujemo kadar za budućnost što je još jedan, ne mali, doprinos društvu. Kompeltan tehnički sistem je savremen, HD1080, sa finalnim signalom SD, 16:9 format slike, čime se obezbjeđuje zaista visoki kvalitet slike i tona”, istakao je Mandić.

Zbog objektivnih, ali neočekivanih, administrativno-protkolarnih stvari, objašnjava Mandić, nije postajala mogućnost da se signal pusti krajem prošlog mjeseca, kao što je bilo planirano.

“Međutim, to ćemo nastojati da nadoknadimo kvalitetom programa”, zaključio je Mandić.

 

Portal Analitika