Fudbal

Falkao u Čelsiju za 100 miliona eura!?

Falkkkao
I
ako je tek ove sezone stigao u prebogati Monako, Falkao bi ekspresno mogao da promijeni sredinu.

Falkao u Čelsiju za 100 miliona eura!?
Portal AnalitikaIzvor

Već duže vrijeme se priča o navodnim nesuglasicama između trenera Monaka Klaudija Ranijerija i ubojitog napadača. Naime, posljednji meč u Ligi 1 Falkao je odigrao 24. novembra protiv Nanta. Ranijeri ga je zamijenio u 64. minutu, što se ni malo nije dopalo Kolumbijcu. Naredne dvije utakmice Falkao nije bio ni na klupi.

Klaudio Ranijeri tvrdio je da nema nesuglasica između njih i da Falkao vuče manju povredu, kao i da će detaljni pregledi poslije utakmice sa Nantom pokazati koliko je povreda ozbiljna. Pregledi su prošli i nije pronađeno ništa, planirani odmor Falkaa se produžio na dvije utakmice umjesto jedne i sada se postavlja pitanje - da li je Ranijeri sve rekao?

Izvori bliski francuskom klubu tvrde da Kolumbijac i Italijan više ne mogu da riješe svoje nesuglasice i da će Monako narednih neđelja morati da bira - ili Falkao, ili Ranijeri.

Za sada je bliža opcija prodaja Kolumbijca za još veći novac od onoga za koji je doveden. Cijena je 100 miliona eura, a kupac je već nađen - londonski Čelsi može i hoće da potroši toliko novca.

Falkao je njihov san već duže vrijeme, i imajući u vidu probleme sa napadom koje ima Murinjo, neće žaliti novac da ga dovedu. Januar se bliži, a time i razrješenje ove transfer sage. (sportske.net)

Portal Analitika