Politika

ŠČEKIĆ: Nećemo se obazirati na bilo kakva uslovljavanja

0612okdadopr
O
pštinski odbor Socijalističke narodne partije Berane se neće se neće obazirati na na bilo kakva uslovljavanja i jedini cilj nam je smjena neodgovorne DPS-SDP vlasti, kazao je u izjavi za Portal Analitika predsjednik beranskog odbora te partije Dragoslav Šćekić komentarišući izjavu funkcionera Demokratskog fronta Radojice Živkovića da su istovremeni lokalni izbori uslov za koaliciju DF-a i SNP-a.

ŠČEKIĆ: Nećemo se obazirati na bilo kakva uslovljavanja
Portal AnalitikaIzvor

- Opštinski odbor SNP Berane izjavu Radojice Zivkovića doživljava kao moguće nerazumijevanje lokalnog odbora DF i rukovodstva DF, što pokazuju i određene kontradiktornosti u samom tekstu od strane predstavnika DF-a, ili kao plod preuranjenosti promišljanja i izjava. I mišljenja smo da će se to prevazići u narednom periodu -kazao je Šćekić za Portal Analitika.

On je potvrdio da je razgovora na relaciji opštinskih odbora SNP-DF je bilo i došlo se do određenih zaključaka, o čemu će konačnu riječ dati Glavni odbori SNP i DF.

- OO Socijalisticke narodne partije se neće obazirati na bilo kakva uslovljavanja, i jedini cilj nam je smjena trenutne neodgovorne DPS-SDP vlasti, a u interesu građana Berana. Mislimo da će sve biti jasnije nakon sjednice SO Berane, na kojoj smo predložili razrješenje predsjednika Opstine Berane Vuke Golubovića i formiranja višestranačke komisije čiju ce većinu imati opozicija, jer nakon 16. decembra (kada ce se konstituisati SO-e Petnjica) je opozicija većina u SO Berane - zaključio je Šćekić.

 

Portal Analitika