Muzika

EXIT u Budvi od 15. do 17. jula (VIDEO)

0512exitplakatok
S
ljedeće izdanje EXIT festivala biće održano od 10. do 17. jula 2014, a po prvi put festivalski program će biti organizovan u Srbiji i Crnoj Gori.

EXIT u Budvi od 15. do 17. jula (VIDEO)
Portal AnalitikaIzvor

Kako je saopšteno na zvaničnom sajtu EXIT-a, festival će na novosadskoj Petrovaradinskoj tvrđavi trajati od 10. do 13. jula, a zatim se seli u Crnu Goru, na plažu Jaz u Budvi i stari grad u Kotoru od 15. do 17.jula.

Kako su organizatori saopštili, u čast 15. izdanja EXIT Festivala odlučili su da posjetioce festivala "pošalju" na sedmodnevnu julsku avanturu u dvije države".

"EXIT 2014 biće održan na dobro znanom mjestu, Petrovaradinskoj tvrđavi, da bi nakon toga provod bio nastavljen na jednoj od najljepših plaža na Jadranu. Sa centralnom binom na plaži Jaz i nizom događaja na Velikoj plaži, u starom gradu u Budvi i u Kotoru, EXIT dobija i svoje morsko izdanje, SEA DANCE Festival, prekriveno pjeskom i školjkama i sedam dana najbolje ljetnje zabave”, saopštili su organizatori.

0512exit
U četvrtak, 12. decembra u podne u prodaji će se naći ulaznice po cijeni od 4.990 dinara (oko 47 eura), što je čak 60 odsto popusta od regularne cijene, za četiri dana EXIT Festivala na Petrovaradinskoj tvrđavi. Oni koji kupe paket ulaznica u sklopu ove akcije automatski stiču ulaznicu za svih sedam dana EXIT AVANTURE, odnosno dobijaju ulaznicu za tri dana SEA DANCE Festivala potpuno besplatno, naglašavaju organizatori.

Najbrži koji se 12. decembra u 12h budu ulogovali na Gigstix.com, moći će da rezervišu do četiri paketa ulaznica po ovoj cijeni. Broj promotivnih ulaznica je ograničen.

Najbrže očekuju i privilegije svakog narednog decembra da pre svih, bez trke i po posebnoj cijeni kupe ulaznice za EXIT. Članovi EXIT Trajba, najbrži iz prethodnih godina i najvjernija publika EXIT festivala, već od danas, do 12. decembra imaju mogućnost da nabave ulaznice po ceni od 4.990 dinara sa SEA DANCE FESTIVALOM gratis.

Redovna cijena ulaznica za EXIT Festival biće 11.990 dinara (oko 114 eura), a za SEA DANCE festival 4.490 dinara (oko 43 eura).

"EXIT 2013 obilježila je posjeta od preko 200.000 ljudi, oboreni su mnogobrojni rekordi i istinska, revolucionarna energija koja je ispunila zidine Petrovaradinske tvrđave i prelila se niz ulice Novog Sada. EXIT avantura ove godine tu energiju prostire i dalje, sve do vrelih jadranskih plaža. Vrijeme je da počnete da ramišljate o idealnom bikiniju, šeširima i sunčanim naočarima, kampovanju pored mora, putovanju sa ekipom, o nezaboravnim letnjim noćima i eksploziji doživljaja", saopštavaju organizatori.

Novi koncept EXIT festivala su na konferenciji u Novom Sadu predstavili predsjednik Opštine Budva Lazar Rađenović, gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i strateški direktor festivala Dušan Kovačević.

 

 

 

 

 

Portal Analitika