Politika

SDP: Vuković je neozbiljan sagovornik našoj partiji

4sdp_logo
P
oslanik Demokratske partije socijalista DPS Filip Vuković, kojeg će buduća pokoljenja pamtiti po tome što je odbjeglog narko bosa svjetskih razmjera nazvao dobrim momkom, ne može nikom iz Socijaldemokratske partije SDP biti ozbiljan sagovornik na bilo koju temu, a posebno ne na temu ekonomije u koju se ponajmanje razumije, istakli su iz medijskog pula SDP-a

SDP: Vuković je neozbiljan sagovornik našoj partiji
Portal AnalitikaIzvor

“Ta izjava o najčuvenijem narko bosu je očigledno najkonkretniji doprinos kvalitetnijem punjenju budžeta kojeg se poslanik Vuković mogao sjetiti. S obzirom da je taj njegov prvi pokušaj neslavno završen, očekujemo da crnogorsku javnost ubuduće neće uveseljavati svojim "originalnim" idejama o ovako ozbiljnim stvarima”, poručeno je iz SDP-a.

Prema njihovim riječima, SDP će oko poreske politike i načina koncipiranja budžeta razgovarati sa ministrom finansija, a ne sa Filipom Vukovićem.

“Kojem će kao i do sada, DPS na vrijeme javiti koji je njegov lični stav i kako treba da glasa. To je jedina pomoć koju on oko ovako složenih ekonomskih pitanja može dati. Tvrditi da je u interesu građana da nastave da plaćaju taksu "euro po euro" i naredne godine, kao i da je SDP-ova politika oko KAP-a te iste građane koštala 120 miliona eura, može samo onaj koji je nečuvenu krađu struje iz evropske interkonekcije nazvao normalnom i uobičajenom pojavom, a najpoznatijeg narko bosa dobrim momkom”, ističu u SDP-u.

(CdM)

 

Portal Analitika