Politika

MEDOJEVIĆ: Biće iznenađenje ako Vučić uhapsi Šarića

okmedosl
P
redsjednik Pokretra za promjene Nebojša Medojević izrazio je u poruci na svom Tviter nalogu sumnju da će prvi potpredsjednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić ispuniti svoje obećanje i uhapsiti osumnjičenog za šverc kokaina Darka Šarića. Medojević je najavljenu posjetu Đukanovića Beogradu doveo u kontekst eventualnog odlaganja hapšenja Šarića.

MEDOJEVIĆ: Biće iznenađenje ako Vučić uhapsi Šarića
Portal AnalitikaIzvor

- Ako Vučić uhapsi Šarića biće to najprijatnije iznenađenje za mene. Możda dobije neke nove informacije od Mila (Đukanovića) pa se predomisli, napisao je Medojević koji je nakon dužeg vremena ponovo počeo da pominje Vučića i Dačića na društvenim mrežama.

oktviter
Medojević je, reagujući na informacije beogradskog Blica da bi Šarić mogao biti uhapšen do kraja godine, kazao da daje punu podrška službama Srbije u hapšenju Šarića.

- Možda će se hapšenje odložiti poslije posjete Đukanovića Beogradu i "razmjeni informacija". Šarić je projekat ruske mafije i crnogorskog režima, koji je imao punu podršku proruskih struja u sluzbama bezbjednosti i vlasti Srbije i Crne Gore, napisao je Medojević koji se potom osvrnuo i na premijera Srbije Ivicu Dačića.

- Trenutno, jedini školovani političar koji zna šta je vlast i država u Vladi Srbije. Od 1990. do danas bio je opozicija samo par godina.

Ako Dačić sada napravi zaokret prema Rusiji imaće podršku Nikolića i rascjepaće SNS. Formiraće se patriotski proruski blok. Pobjeda, napisao je Medojević.

 

 

Portal Analitika