Društvo

IVANOVIĆ: Zagrebu poslato još dokumenata o slučaju CKB

04-djurdjina_ivanovic
S
pecijalno tužilaštvo za borbu protiv organizovanog kriminala dostavilo je konsultantskoj kući iz Hrvatske dodatnu dokumentaciju u istrazi protiv bivše direktorice Crnogorske komercijalne banke Milke Ljumović i pet menadžera, osumnjičenih za zloupotrebu službenog položaja i davanje kredita bez valjanog pokrića. To je "Pobjedi" potvrdila specijalna tužiteljka Đurđina Nina Ivanović. Ona je kazala da vještačenje još nije završeno.

IVANOVIĆ: Zagrebu poslato još dokumenata o slučaju CKB
Portal AnalitikaIzvor

- Prije nekoliko dana vještacima iz Hrvatske dostavili smo dodatnu dokumentaciju, na njihov zahtjev. Vještačenje će biti okončano uskoro - kazala je tužiteljka Ivanović, uz obrazloženje da je to odgovor koji su dobili iz Hrvatske. Tužiteljka Ivanović zbog istrage nije mogla da kaže šta je sadržaj novih spisa koje su tražili u konsultantskoj kući u Hrvatskoj.



Zamjenik vrhovnog državnog tužioca Veselin Vučković rekao je ranije "Pobjedi" da ništa što je značajno za ovu istragu neće biti zanemareno. Potvrdio je tada da se i podaci koje objavljuje "Pobjeda" takođe razmatraju i upoređuju sa činjenicama u dokumentaciji koju posjeduju i koju su poslali stručnjacima iz Hrvatske još 1. novembra.



foto: www.kodex.me
Portal Analitika