Društvo

Cetinje: "Info dan" povodom Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom

0312cetinje
P
ovodom Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom, Javna ustanova Dnevni centar za djecu i omladinu sa smetnjama i teškoćama u razvoju na Cetinju upriličila je danas u svom objektu “Info dan”.

Cetinje: "Info dan" povodom Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom
Portal AnalitikaIzvor

Međunarodni dan osoba sa invaliditetom ove se godine obilježava pod geslom “Pristupačnost”, a tokom “Info dana” gosti Dnevnog centra bili su zainteresovani građani, koji su bili u prilici da se bliže upoznaju sa uslugama koje pruža pomenuta javna ustanova.

- Zainteresovani sugrađani bili su u prilici da se upoznaju sa uslugama, ali i sa timom zaposlenih u JU Dnevni centar za djecu i omladinu sa smetnjama i teškoćama u razvoju u Prijestonici Cetinje, koji ujedno predstavljaju i najvažniju kariku same priče – saopšteno je iz navedene ustanove.

Gosti Dnevnog centra bili su u prilici da se, kroz neposredan kontakt sa stučnim licima, informišu o svim segmentima funkcionisanja ustanove, te da razmijene mišljenja, stavove i iskustva.

“Info danu”, između ostalih, prisustvovali su članovi cetinjskih nevladinih organizacija koje tretiraju pitanja osoba sa invaliditetom, čime je pružena dodatna podrška u pogledu jačanja buduće saradnje.

Dnevni centar za djecu i omladinu sa smetnjama i teškoćama u razvoju otvoren je u novembru tekuće godine.

Portal Analitika