Košarka

Budućnost dočekuje Njižnji, JOVOVIĆ: Rusi su favoriti

PresBudNiz03
K
ošarkaše Budućnost Volija očekuju nove obaveze u Eurokupu - pred praznim tribinama, zbog kazne ULEB-a - Podgoričani će u 8. kolu grupe F sjutra od 18 časova i 30 minuta, dočekati lidera ekipu Njižnji Novgorod. ''Plavi'' imaju jako male šanse da se dokopaju pozicije koja vodi u narednu fazu, ali i pored toga žele da se na pravi način suprostave izuzetno jakom rivalu.

Budućnost dočekuje Njižnji, JOVOVIĆ: Rusi su favoriti
Portal AnalitikaIzvor

''Igramo protiv ekipe koja je najdominantnija u grupi. On su od starta dokazali da su najkvalitetniji tim, i u gotovo svakom meču su na dominantan način došli do bodova. U prvom meču na strani su nas ubjedljivo porazili, i to bi trebalo kod nas da probudi neku vrstu ekstra motivacije. Da izađemo sa jednom velikom željom, da odigramo što bolje protiv njih. Prepuštamo im ulogu favorita, što zbog njihovog individualnog kvaliteta, što zbog rezultata. Ali, sigurno da se nećemo predati lako, već ćemo pokušati da odigramo što bolje'', poručio je trener Igor Jovović.

Aleksandar Ćapin ističe da će biti jako teško bez publike, ali da će sigurno dati sve od sebe kako bi zabilježili dobar rezultat.

''To je najjači tim u našoj grupi, što su pokazali svojim kvalitetom. Na svim pozicijama obiluju kvalitetnim igračima, pogotovo dominiraju pod košem. Ne predajemo se. Pokušaćemo da ispravimo greške iz prve utakmice, da se što bolje pripremimo, i odgovorimo na pravi način.Biće jako teško bez publike, jer niko ne voli da igra pred praznim tribinama. Biće nam teško zbog toga, nijesmo srećni, ali moramo dati maksimum i odigrati dobar meč.''

Početak meča je u 18 sati i 30 minuta, pred praznim tribinama zbog kazne Košarkaškom klubu Bududćnost Voli od strane ULEB-a.

RasporedEK031
RasporedEK032
TabelaEK031
TabelaEK032
Portal Analitika