Društvo

Mladi Kliničkog centra uručili pomoć Crvenom krstu Crne Gore

0312mladi
P
redstavnici Sekcije mladih Sindikalne organizacije Kliničkog centra Crne Gore (SMSOKCG) uručili su juče pomoć Crvenom krstu Crne Gore (CKCG), stoji u saopštenju.

Mladi Kliničkog centra uručili pomoć Crvenom krstu Crne Gore
Portal AnalitikaIzvor

Zaposleni u Sekciji mladih su od 21. do 29. novembra organizovali humanitarnu akciju prikupljanja pomoći za socijalno ugrožene porodice. Na taj način je sakupljeno desetak paketa pomoći, koja se prvenstveno sastoji od polovne obuće i odjeće.

Iako je ovo prva humanitarna akcija koju je Sekcija mladih organizovala, odziv je bio dobar i iz ove organizacije se zahvaljuju svima koji su dali svoj doprinos.

„Uručivanje pomoći je organizovano u okviru Dana Crvenog krsta, koji se obilježavaju od 29. novembra do 6. decembra, kada Crveni krst promoviše svoje aktivnosti, principe i misiju. Tako se nadamo da će primjerom humanitarnog djelovanja i solidarnosti Sekcije mladih biti vođene i ostale organizacije i institucije u Crnoj Gori“, poručeno je iz Crvenog krsta.

Iako je ovo prvi put da ove dvije organizacije sarađuju, sigurni su da će i u budućem periodu biti prilika za zajedničkim djelovanjem i pružanjem pomoći ugroženim građanima u Crnoj Gori.

 

 

Portal Analitika