Društvo

UC: Oduzeti neprijavljeni mobilni telefoni u vrijednosti oko 10.000 eura

0312telefoni
N
a graničnom prelazu „Kula“, službenici Uprave carina, vršeći redovnu kontrolu prometa robe i putnika, na ulazu u carinsko područje, otkrili su i oduzeli neprijavljene mobilne telefone, čija je ukupna vrijednost 9.547 eura, saopšteno je iz te institucije.

UC: Oduzeti neprijavljeni mobilni telefoni u vrijednosti oko 10.000 eura
Portal AnalitikaIzvor

„Službenici Uprave carina, u ponedeljak, na graničnom prelazu „Kula“, CI Rožaje, vršili su kontrolu prometa putnika i robe, i tom prilikom, detaljno kontrolišući motorno vozilo za prevoz putnika, autobus kosovskih registarskih oznaka, koji je  saobraćao na relaciji Kosovo-Crna Gora (Ulcinj), pronašli su, sakrivene neprijavljene mobilne telefone i prateću opremu“, stoji u saopštenju.

Kod crnogorskog državljanina S.J, koji se vodi kao odgovorno lice, pronađeno je ukupno 65 komada neprijavljene robe. Od toga, 23 različita modela telefona, marke Samsung i 42 komada prateće opreme koju čine: punjači, slušalice, usb kablovi, baterije i maske, čija je vrijednost 9.547 eura. Njemu je izdat prekršajni nalog i naplaćena novčana kazna, dok je roba trajno oduzeta.

Portal Analitika