Turizam

TO Bara učestvovala na Sajmu u Kragujevcu

0212sajam
T
uristička organizacija Bara predstavila se četvrti put na petom međunarodnom sajmu turizma u Kragujevcu, na kom je nastipilo oko sto izlagača iz zemalja u regionu. Nastup crnogorskih izlagača je, kao i predhodnih godina, izazvao veliko interesovanje posjetioca sajma.

TO Bara učestvovala na Sajmu u Kragujevcu
Portal AnalitikaIzvor

Na zajedničkom štandu sa Turističkom organizacijom Herceg Novi, Turistička organizacija Bar je predstavila turistički ponudu grada.

Distribuirali smo reklamno propagandni materijal u kome su objedinjene informacije o 6 turističkih mjesta, katalog aktivnog odmora kao što su krstarenje, jedrenje, pješačenje, biciklizam, kao i podatke o manifestacijama, plažama, hotelskom smještaju, kao i seoskom turizmu. Takođe, predstavljen je i novi katalog - kultura, atrakcija i legende u kojem se nalaze naljepši manastiri, crkve, tvrđave, legende i atrakcije, saopštili su iz TO bra.

Kako podsjećaju, za opštinu je važno predstavljanje na ovom Sajmu, jer je grad pobratim sa Kragujevcom pa je i interesovanje turista za posjetu Baru posljednjih godina veće.

Ostvareni su značajni kontakti sa turističkim radnicima, a brojni intervjui i izjave za TV i radijske kuće su upotpunili kvalitet promotivnog nastupa, kažu u TO Bara.

Prema statističkim podacima za devet mjeseci u  2013. godini, gosti iz Srbije su na prvom mjestu sa 48 623 dolazaka, a ostvarili su 367 287 noćenja što je oko 31 odsto od ukupnog prometa u Barskoj opštini, zaključuje se u saopštenju.

0212sajam2

 

 

Portal Analitika