Košarka

Vitkovac: Loš početak meča nas koštao poraza

PresBudusolnok
K
ošarkaši Budućnosti su poraženi od Igokee u 10. kolu ABA lige, a kapiten Čedomir Vitkovac je za zvanični sajt podgoričkog kluba nakon meča izjavio, da je njegova ekipa već na startu prokockala šanse za dobar rezultat.

Vitkovac: Loš početak meča nas koštao poraza
Portal AnalitikaIzvor

"Plavi" su prvu četvrtinu izgubili sa 32:11, a potom iako su uspjeli da u posljednjoj dionici dođu na minus pet i imaju napad, nisu imali snage za preokret.

"Slabo smo otvorili utakmicu i to nas je koštalo poraza. Imali smo šansu u trećoj i četvrtoj četvrtini da se vratimo, ali nijesmo je iskoristili. Čestitam Igokei na pobjedi i njenim navijačima na aplauzima koje sam dobio prije susreta", kazao je Vitkovac, a prenosi zvanični sajt podgoričkog kluba.

Poslije ovog poraza, Budućnost je na diobi pete pozicije sa Igokeom. Sastav iz Njegoševog parka upisao je šest pobjeda uz četiri izgubljene utakmice.

Budućnost u sljedećem kolu u subotu dočekuje Cedevitu, direktnog rivala u borbi za jednu od prve četiri pozicije u regionalnom takmičenju.

U međuvremenu će izabranici Igora Jovovića dočekati ruski Nižnji Novgorod u meču Eurokupa u kojem su praktično izgubili šanse za plasman u sljedeću fazu.

 

Portal Analitika