Fudbal

Volkovu novi ugovor, Vešović van tima

VolkovCrnaGora
L
ijevi bek Partizana i reprezentacije Crne Gore Vladimir Volkov počeo je razgovore sa čelnicima "crno-bijelih" oko produženja saradnje. Marko Vešović, koji je zatražio raskid ugovora sa Crvenom Zvezdom, ne trenira sa prvim timom.

Volkovu novi ugovor, Vešović van tima
Portal AnalitikaIzvor

Volkov je razgovarao sa rukovodstvom kluba o nastavku saradnje. Njemu ugovor ističe na kraju sezone, pa klub iz "Humske" već sada mora da razmišlja o ljetnjem prelaznom roku.

"Razgovarali smo sa Volkovom, kao i sa Brašancem i još ćemo pričati na temu novih ugovora", izjavio je sportski direktor Partizana Albert Nađ.

Što se tiče Vešovića, on od četvrtka ne trenira sa prvim timom, piše "Sport". To je i logičan slijed događaja, s obzirom da je odlučio da podnese zahtjev za raskid ugovora na štetu kluba.

Ista situacija je i sa drugim bekom "crveni-bijelih" Filipom Mladenovićem.

Trener tima sa Marakane Slaviša Stojanović kazao je da lijevi i desni bek mogu loše da utiču na ostatak ekipe, pa će zbog toga trenirati odvojeno, prenosi B92.

Mladenović je dobio spor na arbitraži i sada samo čeka pisanu odluku, dok je Marko Vešović istakao da se on ne pita ništa, već njegov menadžer Radojica Božović.

(rtcg.me)

Portal Analitika