Turizam

TO Budva predstavila ponudu za „najluđu noć“ u Beogradu

2711tobudvabgok
T
uristička organizacija Budve je danas u beogradskom hotelu „Zira“ održala pres konferenciju povodom tradicionalnog dočeka Nove godine u Budvi, saopšteno je Portalu Analitika iz TO Budva.

TO Budva predstavila ponudu za „najluđu noć“ u Beogradu
Portal AnalitikaIzvor

-Predstavljena je kompletna ponuda na Budvanskoj rivijeri za vrijeme novogodišnjih praznika. Direktorka Turističke organizacije Budve Jelena Rađenović predstavila je program javnog dočeka Nove godine na Trgu ispred Starog grada, a predstavnici hotela: “Palas”, “Queen of Montenegro” i “Mediteran” predstavili su svoj novogodišnji program i specijalne aranžmane. Među brojnim posjetiocima našli su se najeminentniji mediji Srbije, brojni predstavnici tamošnje privrede predvođeni turističkim agencijama koje rade organizovane dolaske u Budvu, kao i  izvođači koji će uljepšati novogodišnje praznike gostima u Budvi- Bajaga, Sergej Ćetković, Goca Tržan, Adil, Vanja Radovanović, Vesko Belada i drugi. Koktelu su prisustvovali i Vesna Dedić, Milena Vasić, Mima Karadžić, Milan Karadžić itd- precizirano je u saopštenju.

Kako se dodaje,  pres konferencija je  jedna od brojnih aktivnosti u okviru intenzivne medijske kampanje koja se sprovodi u čitavom regionu.

Portal Analitika