AMSCG: Prohodni svi putni pravci

2711amscglogook
N
a većini putnih pravaca  u zemlji saobraća se usporenije po mokrim i klizavim kolovozima, saopšteno je iz Auto- moto saveza Crne Gore. Susnježica i snijeg preovladava u sjevernim  i ponegdje u centralnim predjelima, a mjestimično je izražena i poledica. Iz AMSCG apeluju na vozače da voze maksimalno oprezno, uz obaveznu upotrebu zimske opreme.
AMSCG: Prohodni svi putni pravci
Portal AnalitikaIzvor

-Put Plužine-Šćepan Polje osposobljen je za saobraćanje svih kategorija vozila, a  na putevima na kojima se izvode radovi izmijenjen je režim vožnje. Na magistralnom putu Podgorica- Kolašin u toku su radovi u tunelima 4 i 10, stoga se saobraćaj obustavlja od devet do 11 sati i od 14 do 16 časova, kao i noću od 23 do tri sata. Van ovih termina saobraćaj u tunelima regulisan je semaforskom signalizacijom. U tunelu br 2 saobraćaj se odvija u skladu sa postavljenom saobraćajnom signalizacijom- navedeno je u saopštenju.

Zbog izgradnje treće trake na magistralnom putu M-6 dionica Vilusi-Nikšić u mjestu Kuside, obustavlja se saobraćaj za sve vrste vozila u terminima od devet do 11 sati i od 13 do 15  časova.

Do 1. decembra, na magistralnom putu Kolašin-Mateševo u toku su radovi  zbog kojih se saobraćaj obavlja jednom trakom naizmjenično.

-Na putu M-2 Ribarevina- Berane u toku je rekonstrukcija tunela Tivran. Saobraćaj se obavlja u skladu sa postavljenom saobraćajnom signalizacijom. Zbog rekonstrukcije raskrsnice Morinj-Lipci na magistralnom putu Risan-Grahovo postavljena je privremena saobraćajna signalizacija- precizirano je u saopštenju.

Na putnom pravcu Berane-Lubnice saobraćaj je u prekidu za sve vrste vozila od 11 do 18 sati. Alternativni putni pravac je Berane-Crni vrh –Lubnice.

-Na regionalnom putu Danilovgrad –Čevo zbog izvođenja radova na izgradnji vodovoda  odobrava se postavljanje privremene saobraćajne signalizacije i povremeni prekidi saobraćaja na mjestu izvođenja radova . Saobraćaj je umjerenog intenziteta- zaključuje se u saopštenju.

Portal Analitika